Limba română, întrebare adresată de ionshhshw, 8 ani în urmă

Alcâtuiește un text literar în care sa prezinți o carte. URGENT!!! Dau coroana. Maxim 4 rânduri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xxx67
5
Cartea mea preferata

Cartea mea preferata se numeste ,,Enzo dintr-a şasea" in care: Enzo ne povesteste ca gimnaziul era cea mai infricosatiare idee din lume....un fel de cutremur.Aparitia surorii lui a fost doar un mini-seism de 4 grade pe scara Richter.Ciclu gimnaziul pentru el era de 9grade,magnitudine maxima devastatoare.Enzo crede că începutul clasei a 6a este ca un ou Kinder..

Poate va întrebați de ce este asa speriat de clasa a 6 a...păi el s-a născut pe 11 noiembrie la ora 11:11,iar nașterea sa a durat 11 ore.
Im scoala primară pentru a invata sa scrie cifra,,unsprezece" si-a dat seama ca trebuie sa foloseasca literele prenumelui lui...dar in alta ordine.
El locuia la numărul 11...Iar cel mai bun prieten al lui era la 11 bis.Cand se uita la cuptorul cu microunde arata 11:00.
Motanul lui..Enzo..a dispărut pe 11 decembrie..Si s-a intors pe 11 ianuarie.
Pe 11 martie.2011 in access zi in cateva avut loc cutremurul din Japonia, la școală i-au confiscat consola de jocuri.
Cea mai rea parte este ca la școală media lui se învârte mereu in jurul lui 11,ori ce ar face(În Franța notelevsunt până la 20...Iar 10 inseamna 5 la ei).
,,Nu mai pun la socoteala de cate ori ma uit fara se vreau la ceas exact la ora 11 si 11 minute.
Lista cu aparițiile numărului 11 in viata mea este lungă.
Mai bine ma opresc aici" zice Enzo
Singura persoana care vorbește cu el este Eva...El o cam place.Aparitia lui Owen face sa creada ca nici Eva nu ca mai vorbi cu el.

Coroana??
Anexe:
Alte întrebări interesante