Limba română, întrebare adresată de gabrielabolboceanu25, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text narativ de minimum 150 de cuvinte în care să creez o acțiune fantastică despre lupta dintre iarna și primăvara când cele două anotimpuri se întâlnesc folosește personificare

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeabuna
1

Răspuns:

În fiecare an de când a început viata pe pământ anotimpurile se lupta între ele, acum a venit și rândul luptei dintre iarna și primăvara.

Iarna este ca o prințesa cu pielea palida, parul alb ca neaua, îmbrăcată cu rochie de gheata, care te poate îngheța de la o singura suflare, pe când primăvara este o prințesă cu totul diferita pielea ei este de o nunta caldă, parul este de un galben aprins, poartă o rochie de flori de diferite culori, doar dintr-un zâmbet îți inspira fericire și o multitudine de culori în diferite colturi ale naturii.

Acum câteva zile a fost momentul luptei, iarna are multe siretlicuri care o pun în dificultate pe primăvara, însa primăvara nu se lasă învinsă reușind sa topească zapada, iar iarna încetul cu încetul începând sa își piardă din puteri. Indiferent de cât de mult efort a depus iarna în timpul luptei sa îngete tot ce a văzut în cale, primăvara a reușit sa dezghețe sa sa îl readucă la viata.

După zile bune de lupta primăvara a reușit sa câștige lupta cu iarna și sa aducă un strop de culoare naturii.


gabrielabolboceanu25: Buna Andreea acolo la nunta este noanta
andreeabuna: da, din greșeală
andreeabuna: am scris nunta
gabrielabolboceanu25: Deci este nuanță
andreeabuna: dap
gabrielabolboceanu25: Ok
gabrielabolboceanu25: Știu ca te-ai obosit sa scri
gabrielabolboceanu25: Și îmi cer scuze
andreeabuna: nu ai pentru ce
Alte întrebări interesante