Limba română, întrebare adresată de nikolassgilca742, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text narativ folosind cuvintele: oglindă, noapte, frunza, grija,verde​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saramariastanica97
1

Explicație:

Titlul: Printul din Basme

Autorul: numele tau

Era o noapte deprimanta,sunetul vantului luand frunzele copacilor pe sus.Intre timp, Raul zacea in camera lui holbandu-se in oglinda acestuia plina de praf rugandu-se la Zana Verde a elfilor:

- Zana Verde , Zana Verde.Tu !zana a elfilor, lumineaza -mi calea si ia-ma cu tine in regatul tau, nu mai suport chinul acesta de pe pamant, Zana verde, zana verde a elfilor ia -ma cu tine si iti voi fi supus! Tipand din toti plamanii. Intr - o noapte aceasta si a facut aparitia surprinzator.

-Sunt aici ca sa te iau cu mine, te voi lua in regatul elfilor iar tu imi vei fi supus, fie decizia ta sa -ti lumineze calea..Dar ai grija la ce iti doresti.

-Da zana Verde! Sunt pregatit sa fac orice pentru a ajunge acolo! zicand acesta sigur pe el.

- Bine atunci, fie dorinta ta a fi indeplinita.

Raul impreuna cu Zana verde s -au pornit in drumul spre regatul elfilor. Ajunsi acolo , raul incepe sa regrete decizia sa..

acesta a ajuns supusul Zanei verde, care nu era ce parea , aceasta nu era Zana aceea Magica si vesela..iar in regatul acesteia era iarna in fiecare noapte, supusi erau chinuiti la moduri groaznice de munca..fara cale de intoarcere.

morala: Ai grija la ce iti doresti .

s-ar putea sa fi facut greseli multe gramaticale dar Este noapte si nu sunt foarte concentrata este mai bine daca corectezi.sper ca te am ajutat. spor la scoala


nikolassgilca742: Mulțumesc mult!!
saramariastanica97: nu ai pentru ce! Ma bucur ca te am ajutat
Alte întrebări interesante