Limba română, întrebare adresată de alexandrumudre, 9 ani în urmă

Alcatuieste un text narativ in care sa incadrezi cit mai multe verbe din lista.A se bosumfla, a se eschiva, a se mindri, a se căciuli, a se grabi, a se concentra,a se odihni, a se duce, a se intoarce, a se uita, a se misca, a se rostogoli, a se trezi, a se domoli. Si puneti un titlu. Va rog repede.Va pun coroana!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danaelacorbu
2
                                               Vacanta de iarna

In sfarsit scoala s a incheiat. Ma trezesc cam bosumflat si incerc pe cat posibil sa ma eschivez de la intalnirea cu familia. Suna telefonul si ma grabesc sa raspund. Prietenul meu cel mai bun mi a spus sa ma grabesc afara la sanius. Ma duc la mama si ma caciulesc sa mi dea si mie drumul afara ca o voi face mandra de mine cat de curand. Ma uit repede unde stiu ca aveam sania si pornesc in graba spre joaca. Ajuns la sanius toti se uitau la mine si la sania mea mare. Ne am unit saniile si am facut un trenulet cu care ne am dus in vale ca vantul. Dupa ce ne am rostogolit si ne am batut cu zapada obosit si cu pasi domoli m am intors spre casa. 
      Cand mama s a intors de la servici s a uitat la mine si m a intrebat cum a fost la miscare. I am povestiti tot ce am facut si m am intans in pat la odihna.
     
s
Sper ca iti este de folos





    



alexandrumudre: Ms.XD
danaelacorbu: cu placere
Alte întrebări interesante