Limba română, întrebare adresată de Monicabrașoveanu, 8 ani în urmă

Alcătuiește un text raspunzînd la întrebările date.Găsestei un titlu potrivit. 1.Ce observă fetița pe stradă?2.Ce crezi că a făcut fetița cu puiul de pisic?3.Unde duce fetița pisica?4.Cum de simte fetița?5.De ce crezi că este bine să ai grijă de animale.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Buggedro
11
O fetita pe nume Larisa era pe strada ea a observat un pui de pisica .Ea il duce acasa si se simte minunat.eu cred ca este bine sa ai grija de animale pentru ca si ele sunt vietuitoare si ele au o sansa dar el iseamna si o mare responsabilitate pentru ca trebuie sa-l duci la doctor sai pui lapte sai faci un loc unde sa stea chiar si sa ii iei haine.Si pentru ca pisicul era alb la botezat Arpagic.Dar fetita i-a cerut voie mamei inainte sa-l ia asa ca mama ia spus ca poate sa-l ia acasa pentru ca nu strica sa ai un animal de companie.Fetita sarise in sus de bucurie
Răspuns de ionelageorgiana3
12
Puiul de pisica

Era o zi călduroasă de vara când soarele cu razele lui ardea pământul, o fetiță pe nume Izabela găsise o pisicuță pe stradă.
— Mama uite un pui de pisicuță aș putea să îl păstrez terog frumos?
— Un pui de pisicuță înseamnă o mare responsabilitate!!
—Promit că voi avea mare grijă de el!!
— Bine îl poți păstra. Fetița sări în sus de bucurie la răspunsul mamei!! Fetița are o bucurie în suflet că a putut ajuta o pisicuță. E bine să ajuți animalele deoarece și ele sunt un suflet.


Sper că te am ajutat
Alte întrebări interesante