Limba română, întrebare adresată de alexbogdan32, 9 ani în urmă

Alcătuiri i compunere cu titlul o plimbare prin pădure.

VA ROGGGGGGGGG MULT AJUTATIMA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaillungu03
1
Era o dimineata insorita de vara.Dupa o saptamana agitata trebuia sa vina si weekendul mult asteptat.
Eu am iesit cu bicicleta pentru o plimbare lunga prin padure. Pe drum am observat ca cerul era putin innorat dar nu imi faceam griji deoarece nu credeam ca o sa ploua.
La kilometrul sapte m-am oprit la un izvor ca sa beau putina apa, observand dupa aia ca cerul este plin de nori si soarele nu se mai vedea, dar eu, optimist m-am urcat din nou pe bicicleta si mi-m continuat drumul, in spatele meu fiind o ceata groasa. Atunci m-am hotaratsa ma intorc acasa, dar intrand in acea ceata am nimerit chiar in mijlocul furtunii. Stropii mari de ploaie paleau cu mare viteza frunzele batranilor copaci , tunetele auzindu-se de departe.
Inaintand prin ceata deasa am observat doua lumini stranii in fata mea. La inceput nestiind ce sunt , dar dupa ce m-am apropiat  am observat ca era masina parintilor mei care ma cautau
Ina final am ajuns cu bine acasa, toate fiind bune si frumoase.

alexbogdan32: Multumesc dar mai schimb din ea sper ca nu te superi
mihaillungu03: Schimba nu ma supar
alexbogdan32: Iau si de la tine si de la ea
mihaillungu03: Ok
Răspuns de DENISA4433
1
Era o zi de vara .Împreună cu familia mea am mers la pădure. Când am ajuns acolo mama a zis sa ne plimbam puțin ca sa culegem câteva flori .Tata a spus ca va rămâne la mașină așa ca am plecat cu mama și cu sora mea .când am ajuns în locul cu flori am rămas cu gura căscată .Ce credeți ca am vazut:mii de flori colorate parcă erau dîn poveste .Am cules câteva am făcut și câteva poze ca sa păstrez amintirea frumoasa .Am ajuns acasă și le-am spus prietenilor cât de frumoasa este pădurea și colorata!!!
Alte întrebări interesante