Limba română, întrebare adresată de andreearusu25062008, 8 ani în urmă

Alcătuiți in 70-100 de cuvinte un TEXT DRAMATIC..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meleksusam456
1

Răspuns:

Era o data o fetita, care avea probleme cu piciorul. Era oloaga de un picior piciorul drept. Numele ei era Emily. Avea un frățior, Jhon.

Mama ei era foarte rea. Mai ales cu Emily. O disprețui pt ca avea acel picior. Dădea vina pe ea pt ca avea picioarul cu o problema. Venise războiul. Cu chiu cu vai, Emily și frățiorul ei au mers la gara de tren cu ceilalți copii sa fie luați în îngrijire de către alți oameni dintr un sat. Pe ei i a luat o femeie numita Suzy Smith. Ea nu voia copii dar se obișnuise cu Emily și Jhon. Suzy știa de problema lui Emily, și a dus o la spital sa o opereze la picior. Emily nu prea avea șanse sa își mai vindece piciorul pt ca nu a fost tratat. Un alt lucru rău a fost ca casa lui Suzy a fost distrugă ee către o bomba. Atunci s au cazat la un hotel. Jhon mergea la școală. Nu i plăcea pt ca profesoara era rea,dar Suzy ținea mult la educație asa ca nu avea ce sa facă. Emily se simțea deja mai bine deoarece era trista pt ca nu putea sa și vindece piciorul și din cauza bombardamentul la casa. În scurt timp a venit alt necaz. Au aflat ca mama lor a fost găsită decedata într un bombardament din Londra unde stătea. Și ea și fratele ei erau triști. Chiar dacă nu o iubea prea mult pe mama ei, a suferit după ea. Și după, Jhon a aflat ca prietenul lui cel mai bun a murit în Londra. Erau amândoi și mai triști acum. Tot ce ii alina era ca aveau un cămin. Suzy avea multă grija de ei și ii iubea mult.

La urma urmei ei au uitat toate lucrurile rele întâmplate și au îndrăgit o pe Suzy. Dar cine știe. Au continuat necazurile sau lucrurile bune?

Explicație:

Scuze ca e asa lung! Sper ca te am ajutat! Spor la teme! Succes!

Alte întrebări interesante