Limba română, întrebare adresată de minini1999, 9 ani în urmă

Alcatuiti-mi o prezentare pentru "Toamna aurie". Sunt craiasa si am nevoie de ma prezint pe mine, dati-mi idei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NicoleTH18
0
Sunt o craiasa din minunata toamna de aur.Am venit de prin potgoriile Moldovei care pe de alta parte sunt absolut minunate.De prin toate tarile unde fost am cules cite ceva:castani,culori,frunze care mi-au ramas ca niste suvenire.Acum este sfirsitul timpului meu de a sta pe aici.Vine sora mea iarna si trebuie sa plec.Moldova este absolut feerica!

minini1999: Sunt craiasa dar participanata, adica sunt mai multe fete care sunt craiese si trebuie sa ne prezentam.
NicoleTH18: Atunci nu prea stiu
Răspuns de simoniksym
1
Toamna este un timp ireversibil in care sufletele multor persoane sunt cuprinse de melancolie. Privind peisajele in care fiecare frunza parca plange caci si-a luat adio de la un camin feeric,mii de fructe ajung la un gust dulce ca mierea ce ii farmeca pe toti.
Cerul se simte diferit in fiecare zi: astazi plange,este suparat si parca uraste fiecare clipa a timpului acestuia, maine zambeste, este fericit si ne mangaie dragastos cu fiecare raza de soare.
Desi trebuie sa ne luam ramas bun de la toate pasarile care duc dorul tarilor gazda in care soarele nu poate fi suparat niciodata , ne consolam cu ideea ca mai maine acestea se vor intoarce in tara noastra.
Totul este imbracat in vesminte de aur,copacii au ramas goi, iar un vanticel se resimte in lumina soarelui slabit de puteri.
Alte întrebări interesante