Limba română, întrebare adresată de Anonymous9876, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu descriere narativa de 30 de randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionycrys
3
Eu si cu fratele meu mai mare am facut de curand o casa in copac,desigur si cu ajutorul lui tata si a unui mester.Este o casa destul de mare,pentru stajarul batran din curtea din spate.Este perfect,deaoarece in coroana sa deadreptul gigantica este gol.Copacul este rezistent si poate tine casa mare.
Mama si bunica neau ajutat sa o decoram.Bunica ne-a dat doua dulapioare,perfecte iar mama un fotoliu mai vechi dar in stare perfecta si doua covorase.Restul...am mai adus si noi.
-Corina!Esti gata?Ma intreaba fratele meu.

-Da!
Mergem amandoi spre casa din copac ce este gata de trei zile.Alerg bucuroasa spre batranul stejar.Ma agat de scarile prinse de trunchi si urc.Deschid trapa si pasesc inauntru.
Casa formata dintr-o camera este spatioasa,cu doua ferestre cu obloane pe care le deschidem sau inchidem cand vrem.Deasupra este un fel de platforma,a carei scari este in celalat capat.Acolo vom sta in liniste,pe niste perne moi.In fata sunt cele doua dulapuri,ce completeaza un perete,acolo fiind puse cartile si alte lucruri mai importante sau mai outin importante.Fotoliul este langa fereastra,pe unde se vede casa noastra.In mijlocul camerei este un covor mare crem iar la intrare unul mai mic maro.
Urca si fratele meu,cu niste carti si laptopul sau pe care vom juca jocuri.
Dupa o zi intreaga de stat in casa din copac am mers inapoi in casa si ne am culcat.

Alte întrebări interesante