Limba română, întrebare adresată de Catalinacibanuv, 9 ani în urmă

Alcătuiți o compunere cu tema iarna în satul meu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zsuzsannna
88
                                                  Iarna in satul meu 

Iarna in satul meu este minunat! Zapada asternuta pe casele mici ale oamenilor,pare a fii ca o plapuma alba pufoasa! Iarna este un anotimp magic,in satul meu.
Eu si prietenele mele,mergem in fiecare an la colindat!Primim nuci,mere,pere,portocale,si suntem foarte mandre.Dupa ce venim de la colindat ne punem in pat sa dormim,fiindca trebuie sa soseasca Mos Craciun.Noi suntem foarte nerabdatori.Dimineata sub brad snt o multime de cadouri frumoase!Ne imbracam si mergem la masa cu familia.Dupa care mergem la sanius.Stau pana tarziu afara sa ne jucam.Iarna in satul meu este foarte frumoasa si ditractiva! 

Sper ca te-am ajutat! Daca vrei poti sa mai adaugi enunturi la ea!Ma grabesc!Sper ca te-am ajutat!!! :) 

Zsuzsannna: Mersi pt. coronita!!! :*
Răspuns de cantir1984
84
A sosit iarna in satul meu.Peste tot s-a asezat o plapuma frumoasa si pufoasa.Toti copii sint bucurosi si veseli ca a venit imparateasa iarna,saniutile sit scoase la sanius.O data cu iarna vin si sarbatorile mult asteptate ,bradul astepta sa fie impodobit cu jucarii.Oamenii s-au imbracat in haine calduroase,iar hogeagurile caselor fumeaza .Animalele au cazut in somnul lung de iarna.Satul meu este acoperit cu un covor minunat si stralucitor.Sarbatori fericite!!!!
Alte întrebări interesante