Limba română, întrebare adresată de Alinutza1000, 9 ani în urmă

Alcătuiti o compunere cu titlu : La gradina zoologica cu multe adverbe

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorelori1
149
   Era o zi calda si senina de primavara.Vantul adia usor,soarele stralucea,pasarile ofereau concertul gratuit iar eu cu familia mea ne-am decis sa mergem la gradina zoologica.
    Ajunsi acolo am cumparat biletul si am inceput sa ne plimbam si sa admiram animalele.
      Am ajuns la ursi erau asa de ....de mari.Erau 3 intr-o cusca mare si spatioasa.I-am admirat dupa cea am prins curaj sa ma aproprii de gigantele creaturi.In fata noastra erau 2 zebre.Am fugit repede sa le vad.Mancau iarba.Apoi am ajuns la strut despre care am invatat la scoala ca e cea mai mare pasare.L-am hranit cu iarba pe cale am rupto de pe jos.Era asa de dragut.Langa era o cusca mare plina de pasari una mai frumoasa ca alta.In final am vizitat leii despre care am auzit ca sunt regii animalelor,tigrii care erau fiorosi si reptilele.Dupa ce am admirat animalele am decis sa ne dam cu barcuta pe lac admirand ratustele.
   A fost o zi frumoasa la gradina zoologica cu familia mea.

sper ca te.am ajutat...coronita?



Răspuns de mary208
68
intr-o zi de vara, am fost cu mama mea si cu tatal meu la gradina zoologica. acolo am vazut multe animale frumoase. am vazut ursi, tigrii, lei, lupi, leoparzi, cai, pasari, purcelusi, capre, canguri , camile, girafe si papagali. am facut foarte multe poze, la fiecare animal. mi-a placut foarte mult acea zi in care am fost la gradina zoologica.

Alte întrebări interesante