Limba română, întrebare adresată de xCosmy, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul cartea o batalie inca nepierduta .

Va rog !!
Dau coronita !!
Ofer intre 35-50 puncte bonus !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elva
2
Să vorbeşti despre carte ca despre o fiinţă vie! Altfel, cum ai putea iubi-o?
E unica speranta de a te face unic si cit mai inteligent.Nu critica cartile ,pe cind acestea iti ofera un mare ajutor ca sa iti deschizi toate sperantele care inca nu au inceput.Sunt multe carti si doar unile sunt niste munti in care putem citi totul despre natura.Cartea face  o batalie cu omul insa ea inca este nepierduta.......!!!!!!!
Răspuns de Utilizator anonim
7
                                        Cartea o batalie inca nepierduta


        Mereu ne dam seama ca scoala este un loc important pentru noi, dar unu oamanii nu mai gasesc cu adevrat acest lucru in scoala cat nici in carti.
        Cartile mereu vor fi si sunt importante pentru noi, aceste carti care inca exista in lumea noastra se stie ca au fost creeate cu multa indemanare si mult dreg, cat si extrem de multa munca. Cariile nuciodata nu vor pierde. Ele ne ajuta mereu si asa va sfi mereu. Meseriele noastre se bazeaza pe invataturile pe care le desprindem din cari. Cariile nu sunt o batalie pierduta, inca, dar daca noi le vom ignora cu toti ne vom pierde orice capacitate. Ele pana si in timpul nostru au ajuns si ne ajuta uluitor de mult. Se stie ca ele duc o batalie ince de nepierdut, iar numai noi le putem ajuta daca invtam si le respectam si ingrijim. Daca cartiile nu ar fi nu am  sti sa scriem, sa avem imaginatie, sa vorbim sa socotim si mai ales sa aflam informatii despre lucruri neclare. Atunci cand citim carti de basme, povesti, ghicitorii, poezii sau multe altele desprindem o lume extrem de frumoasa care ne bucura si ne lasa cu gura casca incat vrem sa aflam mai multe. Cartiile sunt invatatura si oglinda noastra. Va spun un lucru foarte important, cariile nu vor iesi niciodata din lume, vor fi mereu langa noi si langa alte multe generatii minunate care au nevoie de noi informatii interesante. Cu ajutorul cartiilor putem sa ne indeplinim orice vis.
             Cariile niciodata nu vor pierde aceasta batalie fiindca sunt foarte importante pentru noi si pentru a ne devolta capacitatea, asa ca cu toti trebuie sa invatam ca sa cladim ceva in viata. Altfel cu toti vom da la oparte viitorul nostru cat si un anumit lucru care mereu va trebui sa reziste in lume!

Alte întrebări interesante