Limba română, întrebare adresată de ramy, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere cu titlul ,,Cel mai bun prieten" dupa planul de idei: 1.plecarea in drumetie 2.traversarea unui rau 3.intamplarea primejdioasa 4.dovada de prietenie Compunerea sa se refere la un caine nu la un prieten! dau 11 puncte si coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andra055
2
intr- o zi m-am gandit sa ma duc la o plimbare in padure cu cainele meu Spike. pe la mijlocul padurii era un rau. eu si cu spike am incercat sa trecem pe un bustean. am reusit. in timp ce mergeam m-am impieficat de o crenguta si am cazut jos. spike era ingrijorat. m-am ridicat si am mers incontinuare. dupa putin timp am plecat acasa. cand sa ma schimb eram lovita, curgea sange. spike cand a vazut mia adus bandaj. dupa eu l-am rasplatit cu o gustare. a fost o zii foare frumoasa.
Răspuns de iuliana2222
1
Intr-o zi frumoasa de vara parintii mei mi-au cumparat un caine foarte dragalas.Stiau ca nu am asa de multi prieteni si mi-au indeplinit dorinta cu un catelus care mereu mi-a fost alaturi.Numele pe care i-am pus a fos Codita,i-am dat acest nume pentru ca mereu dadea din codita.Asa am luat viata de la capat cand am inceput drumetiile prin padure ,lui mereu ii era frica sa intre in padure deoarece veveritele se strambau la el dar l-am facut sa treaca peste.El mereu ma astepta cand veneam de la scoala dar,intr-o zi am stat prea mult la scoala asa ca el a inceput sa isi faca griji . A venit dupa mine la scoala si in spatele lui venea cu viteza un camion eu am sarit sa il ajut.De atunci stau mereu cu el si ii acord mai multa atenti Prietenul la nevoie se cunoaste!!

ramy: TREBUIE SA FACI DUPA PLAN
ramy: DAR E BUNA!
ramy: COMPUNEREA
Andra055: ok
Andra055: pardon
Alte întrebări interesante