Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul ''Copilaria''.Introducerea :,,Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti, copiii de cad e lumea si pamantul''. Doua intamplari:una buna si una rea . Vreau ca textul sa fie de 100-150 de cuvinte .(acum sunt ''adult'' si povestesc ce mi s-a intamplat cand eram "mic/a" !

Raspunsul cel mai corect ,primeste coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MNB113
12
Copilaria este cea mai frumoasa etapa a vietii. De mic copil am adorat sa ma joc, sa fac nenumarate greseli si sa imi inchipui tot felul de lucruri pe care le voi realiza in viitor.Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copii de cand ii lumea asta si pamantul. Tuturor ne  place sa iesim afara, sa ne distram indiferent de varstape care o avem, chiar daca suntem adolescenti si noi mai facem lucrurile astea. Uneori gresim facand mici poazne alteori facem lucruri frumoase. Mie imi place sa copilaresc, sa fiu copil si sa fac tot ceea ce imi dicteaza inima. Copilarie este cel mai frumos moment al vietii. Am trait diferite emotii. De exemplu cred ca tuturor ne-a fost greu in primul an de gradinita cand ne-am despartit prima oara de parinti sau cand am intrat in clasa intai si ne era asa de teama ca poate nu ii vei mai avea pe acei prieteni buni cu care ai petrecut cativa ani. Dar totul trece ,timpul se scurge repede, amintirile se risipesc si adolescenta se apropie. 
Iti dau un mic sfat traieste-o acum cat mai ai timp deaoarece atunci vei creste iti vei aminti cu placere de acele clipe frumoase petrecute in primii ani ai vietii.

 
Aceasta este compunerea mea. Sper ca nu este prea tarziu. Pe asta am facut-o si eu la scoala si am zis sa ti-o dau si tie deaorece doamna mea de romana a zis ca este foarte frumoasa. Am facut cateva schimbari la ea pentru ca cea originala avea 45 de randuri. Sper sa iti placa.
Alte întrebări interesante