Limba română, întrebare adresată de badeanoemiandrea2005, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul "O zi in jungla"
VA ROG URGENT IMI TREBUIE MAINE,DAU COROANA!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de isabella207261
15
O zi in jungla


Este o zi frumoasa de primavara. Pomii incep sa imboboceasca si florile sa creasca. Eu ma pregatesc pentru o zi pe la Mama Natura. L-a mine iau: Aparat foto, mancare, laterna, haine, paturi si corturi.
Am ajuns in jungla. Acolo erau multi, multi pomi si brazi. Mai tarziu, ne-am dus la cabana unchiului meu, iar el ma intrebat dece am venit in jungla. Eu i-am raspuns ca em venit sa vad animale salbatice si sa le filmez sau foto.
A doua zi m-am trezit si mam pregatit pentru o aventura in jungla. Acolo am vazut 10 animale salbatice: veverite, lupi, ursi, iepuri,caprioare,zimbri,caini salbatici,râs si pasari.
Am ajuns acasa. Acolo mi-am lipit toate fotografiile cu animale ca da imi amintesc de ele. A fost cea mai frumoasa zi din lume!
Răspuns de alinuzza
14
O zi in jungla:

Sambata trecuta am hotarat sa imi petrec o zi in jungla.
Am coborat intr-o jungla cu multi copaci inalti,dar fara fructe.In apropiere am zarit animale uriase,care pareau blande.Deodata,norii s-au adunat si a inceput sa ploua cu stropi mari.
Neavand umbrela,m-am acoperit cu o frunza mare cat mine.Animalele s-au adapostit si ele si au asteptat sa treaca ploaia.
In putin timp sa oprit.Ciudat mi sa parut faptul,ca desi plouase nu era deloc noroi.Numai frunzele copacilor erau ude.
Nu am apucat sa fac trei pasi si am dat peste trei omuleti de-o schioapa,care au incercat sa sara pe mine.Am fugit pentru ca am avut impresia ca vor sa ma serveasca drept desert.Am mers mai departe si am dat peste un loc plin de iarba verde.Acolo am vazut iepuri cu trei picioare,urmariti de creaturi care semanau cu niste vulturi uriasi.Niste insecte ciudate admirau si sarutau din cand in cand florile viu colorate.
Privelistea era uimitoare.Am cautat in continuare,sperand ca voi da peste alti oameni veniti in expeditie.Deodata i-am zarit pe cei trei omuleti.Se pare ca ma urmarisera.
Am incercat sa alerg,dar picioarele mi se miscau pe loc.Nu puteam sa ma misc.Omuletii se apropiau din ce in ce mai mult.Au ajuns langa mine si au deschis niste guri mai mari decat ei.
Zdruncinat,puternic m-am trezit in patul meu.
Am rasuflat usurat si nu m-am mai putut opri din ras ,bucuros ca totul a fost doar un vis.
Sper ca te-am ajutat!☺️
Alte întrebări interesante