Limba română, întrebare adresată de theshadow96, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere cu titlul "prietenul la nevoie se cunoaste" in care sa respectati si sa evidentiati momentele subiectului. repede dau coroana la cel mai bun raspuns jur!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Diidiişor
3
(Expozitiune) Intr-o zi caniculara de vara, am decis sa merg impreuna cu Andrei la scaldat, pentru a ne mai racori.
(Intriga) Ajunsi la iazul aflat la marginea padurii, ne-am dezbracat si am sarit in apa, incepand sa inotam si sa ii facem in ciuda soarelui ce dogorea. Dupa prima runda de balaceala, stateam in picioare, indreptat spre soare, pentru a ma usca, desi am auzit un sunet ciudat.
  (Desfasurarea actiunii) L-am ignorat si, fiind incalzit, am sarit iar in apa, pentru a inota si a explora iazul mai bine. 
(Punctul culminant) Cand stateam din nou indreptat spre caldura, buza malului s-a rupt si am cazut in apa. M-am speriat atat de tare, incat m-am pierdut si nu mai stiam ce sa fac, nu mai stiam nici macar sa inot... Atunci, Andrei, pastrandu-si calmul, mi-a intins o creanga groasa ce se afla in apropiere, ca sa ma prind de ea si sa ma traga.

(Deznodamant) Ajuns pe mal, in siguranta, m-am sters repede cu un prosop si am plecat spre casa, fiind insotit de prietenul meu, care mi-a salvat viata. Daca nu era el acolo, nu stiu ce s-ar fi intamplat...

theshadow96: ms boss sper ca o sa ma mai ajuti la alte teme!
Diidiişor: ok, daca voi putea :)
Alte întrebări interesante