Limba română, întrebare adresată de Cristina2987, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul prima mea teza in care sa folositi substantive simple , compuse , comune si propri si subliniatile sau scrietile jos care sunt substantivele de mai sus
Va rog ajutatimaaaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MayaBoo
2
Prima mea teză

Este o ZI însorită de MIERCURI, iar la ȘCOALĂ, am de dat TEZA la MATEMATICĂ. Sper să fie FLOARE-LA-URECHE!
Ajung în CLASĂ și scot o FOAIE de HÂRTIE. IOANA îmi cere o FOAIE, așa că-i dau și ei una! DOMNUL profesor ne dă EXERCIȚIILE și începem să scriem.
După ce ORA s-a terminat, am predat FOAIA și mi-am strâns lucrurile. Am mari EMOȚII și sper să iau un 10! Sper ca toți COLEGII mei să ia 10: IOANA, MARIA, DAVID, LUCA și restul!



Dacă vrei poți să mai schimbi dacă vrei :*
Răspuns de Anomim11
3
Prima mea teza


Buna ! Eu sunt ........ si sunt in clasa a 5a . Urmeaza sa dau prima mea teza , la romana . Toata lumea zice :" Vai e foarte simpla romana!". Ei bine , nu sunt de aceasi parere cu ei . Romana este o materie la fel ca matematica . Are parti simple si parti grele. Am mari emotii, Pentru ca vreau sa iau o nota buna , pentru a-mi face parintii fericiti.
Este luni . Ajung in clasa si ma asez repede in banca mea si imi scot o foaie de hartie. Doamna profesoara vine in clasa si cu zambetul pe buze ne da exercitiile. La prima vendere par usoare, deci Sper sa iau nota maxima. Scriu tot ce stiu Si dupa predau foaia.
Zilele au trecut si rezultatele la teza au venit. Am luat 10 si sunt foarte fericit/a . Am consatat ca totul depinde de cat inveti si cat de mult muncesti.


Alte întrebări interesante