Limba română, întrebare adresată de andreinastase210, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere cu titlul,,Sunt un copil fericit,,.Folositi si expresiile date
copil vesel si jucauș,bratele primitoare ale mamei,imi zbura inima in piept,flori dragalase ca surasul unui copil,taram de poveste,copilarie lipsita de griji.Maxim 20 randuri.Dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de isabellgradinaru1984
4

Explicație:

Sunt un copil fericit

Într-o zi de 8 martie mam dus cu tata la magazinul cu flori sai cumpăr mamei mele niște flori drăgălașe și frumoase.Mam întors acasă și iam înmânat florile mamei.Eram un copil fericit și îmi zbura inima din piept atunci când mama mia mulțumit pentru flori și ma sărutat pe obraji.Bratele primitoare ale mamei ma strâns aproape pana când am rămas fără aer.Dupa acea iam cantat mamei mele 2 cântece despre mama și despre 8 martie.

Sper ca team ajutat. Coroana???

Răspuns de sarutza26
3
Sunt un copil fericit!

Eu sunt Maria,am 7 ani. Sunt un copil vesel si jucaus.
Azi este prima zi de scoala, sunt foarte emotionata. Mama mi-a spus ca ar trebui sa cumpar flori pentru invatatoarea mea. Asa a decurs totul.
Am ajuns in curtea scolii, mi-am vazut cea mai buna prietena, Alessia, ne-am salutat, am vorbit pana doamna a venit sa ne conduca in clasa. Cum am vazut-o, i-am daruit florile, imi zbura inima in piept, aveam emotii. Mi-a zambit si mi-a spus ,,flori dragalase ca surasul unui copil’’
Am intrat in clasa, era ca un taram de poveste! Prima lectie s-a numit ,,Copilarie lipsita de griji’’
Cand am terminat scoala, am mers in locul de intalnire cu mama, de abia asteptam sa ii povestesc, am vazut-o si am alergat in bratele primitoare ale mamei. Totul a fost minunat!


Sper ca te-am ajutat!!!
Successs



ionutcepraga1269: mulțumesc
Alte întrebări interesante