Limba română, întrebare adresată de lm9145214, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere cu titlul ,,Vom fi pregătiți pentru clasa a 8-a"?​ Vă rog! Dau coroană!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sirena1o0
2

Răspuns:

A sosit sfârșitul anului școlar, cum eram în clasa a 7 a și îi priveam pe toții absolvenți din clasa a 8 a eram destul de uimit că timpul trecuse așa de repede.

Din clasa a 5 a pot să spun că mereu i-am admirat pe colegii mei mai mari pentru munca depusă pe tot parcursul a celor 4 ani de gimnaziu, dar în special pentru inteligența lor.

Anul acesta școlar pot să zic că am muncit cu toții în mod egal, și ne-am străduit să dăm tot ce aveam mai bun. Dar totuși îmi era destul de frică pentru că clasa a 8 a din punctul meu de vedere mi se pare cea mai grea clasă din gimnaziu, deoarece dăm un examen care ne arată toată seriozitatea din toții ani școlari. Profesorii se implică foarte mult în ceea ce constă pregătirea noastră și mereu am apreciat acest lucru. Azi cu zâmbetul pe buze în curtea școlii, cum spuneam, îi priveam pe colegi mei mai mari din clasa a 8 a pășind în curtea școlii ca un exemplu pentru noi, văzându-i pe ei toți am spus ca eram pregătiți pentru ce urmează. Ne așteptă un an întreg de mare seriozitate, un an în care vom petrece ultimele clipe împreună și vom fi mai uniți ca niciodată pentru că la un moment dat drumurile noastre se vor despărți. Deci cum ziceam suntem pregătiți pentru clasa a 8 a și fericiți ca suntem toți împreună.

Alte întrebări interesante