Limba română, întrebare adresată de vrabiemircea43p457f9, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere de 10 15 randuri cu o întâmplare petrecuta în prima zi de școală din al doilea semestru.
Va rog ajutați-mă rapid!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ZurlyBurly
3
Surpriza

Era Luni 12 februarie ora 07:00. Mă ridicase din pat. Mă dusem la baie . Îmi luasem micul- de-jun . Îmi luasem cele mai frumoase haine . O bluza albastra o pereche de blugi albaștri și o pereche de adidasi de la Nike , geaca, căciulă , fularul și ghiozdanul în spate . Eram foarte bucuros ca începuse o noua zi de școală din semestrul doi. Îmi revedem colegi și profesori mult iubiți. Când ajung în clasa am fost întâmpinat cu multe baloane confetiuri cadouri și tort alături de colegi mei dragi și profesori mei preferați. Așa a fost prima mea zi din semestrul al doilea . Și nu o voi uita niciodată.


Sper ca te-am ajutat.

vrabiemircea43p457f9: Man dar unu mai fantastica nu ai. O întâmplare reala nu ai. Ca asta nu se va întâmpla niciodată. Sper ca ma poți ajuta din nou.
ZurlyBurly: ok ok
ZurlyBurly: dar am putina traba cu cineva acum și după te ajut din nou
ZurlyBurly: Dacă nu inspirate din ce am scris eu
Răspuns de MIRUNA14A
0
Este o zi de iarna si inceput al 2 lea semestru .
Eu sunt bucuroasă pentru că o să mă întâlnesc cu colegii . Când am intrat în clasă totul era curat , tabla stearsa , perdelele erau spalate . Din păcate a treia oară am avut română și am dat test . Am fost triști pentru că din prima zi dam deja test . Testul nu a fost greu . Se făcuse ora de plecare dar nu prea puteam să plecăm pentru că ningea foarte tare afară , dar doamna învățătoare ne-a sunat părinții să vină înaintea noastră să ne ajute .
Când am ajuns acasă i-am povestit tot ce sa întâmplat la scoala mamei
SCUZE DACA SUNT GRESELI

vrabiemircea43p457f9: Marsi dar nu am doi ani. Sunt a 7 a dar nu mai contează corectez eu
ZurlyBurly: bn fratelo eu sunt a 6a
ZurlyBurly: bn
Alte întrebări interesante