Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de 10-15 randuri,in care sa povestiti o intamplare frumoasa in care te-ai simtit si bine si rau.Imi trebuie maine,Va rog!!!Ofer coroana!! :* :))


alinabica13: ma deblochezi te rog?!
alinabica13: ce ti am facut?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de floareasara
4
o intamplare frumoasa,neasteptata dar si putin trista mi s-a intamplat acum 2 luni intr-o zi iluminata de soare cu cativa nori gri pe ce, cand mergeam cu tata la cumparatuti .Era duminica si am plecat cu tata la cumparaturi deoarece luni era ziua mea si  hotarasem  sa o sarbatoresc si cu colegi la scoala oferindule o felie de tort cateva prajituri si un pahar de suc.De obicei mergeam cu masina dar de data aceasta  vazand ca era cald afara , am mers pe jos de si  cerul era cam inorat.
Am ajuns la magazin si intre timp ce noi pierdeam timpul deoarece eram nehotarati ce prajituri si ce fel de tort sa cumparam afara lumina cea stralucitoare de pe cer a disparut si a inceput sa ploua.
Eu cu tata am iesit din magazin si netinand cont de consecintele pe care le puteam avea daca mergeam sub ploaie am plecat acasa .
Ziua urmatoare era luni si era si ziua mea de mult asteptata.Cand m-am trezit imi curgea nasul, stranutam intruna si aveam febra .Mama nu m-a lasat sa merg la scoala deoarece imi era foarte rau si de acea m-am intristat foarte tare si am fost suparat toata ziua fiindca nu am putut sa-mi petrec ziua cu colegii si prieteni mei .
dupa o saptama de zile mi-am revenit si m-am dus la scoala si am petrecut ziua mea de nastere asa cum mi-am dorit.

Este buna compunerea???   Sper sa fi multumit! :)


Utilizator anonim: Sunt a 7-a,nu a 4-a,dar iti multumesc pt ajutor
floareasara: nu sunt a 4 sunt a 6 ... mie compuneri de genu mi le accepta... infine cu placere!
morena3: eu sunt clasa a6a sa sti
g3orgian2013: Ms
Alte întrebări interesante