Limba română, întrebare adresată de badeanoemiandrea2005, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de 10 randuri cu titlul"Un bunic extraterestru"
URGENT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adrianmituionut
5
Intr-o vara părinții mei au decis sa ma duca la bunici când am ajuns acolo cei doi bunici mi-au arătat camera in care voi sta mi-au arătat gospodăria si animalele.
In seara aceea am stat pana târziu cu bunicul la televizor.Mi-a spus sa ma duc la culcare.Când m-am uitat pe geam am vazut o navă extraterestră acestia il răpirea pe bunicul.De atunci nu il mai văzusem niciodată.Mereu am crezut ca bunicul e extraterestu.

Sper ca te-am ajutat
Succes
Răspuns de petreasca
3
Un bunic extraterestru Azi eu si bunicul meu petrecem o zi amandoi ... Noi ne.am jucat anumite jocuri si mereu castiga ,imi arata ai trucuri de magie de neexplicat ...Eu m.am intrebat :Oare cum poate castiga toate jocurile si sa faca asa trucuri de magie?!Si intr.o fractiune de secunda m.ia venit in gand dar oare bunicul meu este extraterestru ...? Si l.am intrebat: -Bunicule de unde sti asa o multime de lucruri ? -Pai dragul meu nepot toate aceste trucuri si jocuri le.am invatat pe parcursul vieti . Si mi.am dat seama cu nu poate fi un extraterestru dar daca ar fi ar fi unul dintre extraterestri ar foarte dragut si bun.
Alte întrebări interesante