Limba română, întrebare adresată de AleAndreea2005, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere de 10 rânduri în care să folosiți verbe care arată acțiunea,starea și existența.Dați un titlu potrivit compuneri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
                                                    O zi normala
    Era o zi de sambata in care toata familia era acasa. Eu stau si ma joc pe calculator. Mama pregateste masa. Tata repara masina in garaj. Motanul Leptop(Laptop) este deranjat de un soricel. 
   Bunica a sosit la noi. Ea este foarte bucuroasa deoarece a castigat la loterie. Cand am auzit vestea toti cei din famile am sarit in sus de bucurie. Eu imi propusem sa imi cumpar un calculator nou ca sa ma pot juca mai multe jocuri. Tata voia o masina noua, iar mama isi dorea o masina de spalat vase. Bunica a spus ca va impartii suma castigata la 4 cate un sfert pentru fiecare.
    Vecinul George isi face aparitia si o lauda pe bunica pentru suma castigata, acesta observand ca au aproape acelasi bilet de loterie, dar el avea 02 care era numarul cel bun in loc de 82, dar nu ii spuse bunicii deoare
avea sa o intristeze foarte tare. Ziu urmatoare bunica se duse la agentia loto, iar acolo a aflat ca defapt nu era numarul cel bun. Ii spuse asta familiei care nu era suparata deoarece cea mai mare bogatie e familia





AleAndreea2005: Mulțumesc mult
Alte întrebări interesante