Limba română, întrebare adresată de andrei097, 8 ani în urmă

alcatuiti o compunere de 15-20 randuri in care sa descrieti ce puteri magice ati dori sa aveti si cum vreti sa le folositi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ambarr
7
Eu intotdeauna am vrut sa am superputeri. Mereu am vrut sa zbor, sa citesc gandurile oamenilor si sa am super forta, mai pe scurt mereu am vrut sa fiu supereou.
Zborul l.as folosi ca sa ajung mai repede in alte locuri si in acelasi timp sa si vad infractorii. Iar aici intervine cititul gandurilor. Cand as vedea un raufacator i.as citi gandurile ca sa vad ce pune la cale.
Dupa ma duc unde am "auzit" de la infractori ii astept si cu super forta mea îi prind(dupa o scurta lupta) si salvez lumea.
Din pacate stiu ca asta va ramane mereu un vis, caci nu exista supereoi sau superputeri
Răspuns de AngryEyes
3
Mi-aș dori să am puterea de a mă teleporta, deoarece consider că această super putere aș putea vizita o mulțime de locuri frumoase.As putea merge oriunde , fără a depinde de alții.In viziunea mea, această super putere este cea mai valoroasă super putere.Mi-as mai dori să pot să citesc gândurile, deoarece aș putea vedea ce gândește fiecare.Puterea de a citi gândurile în opinia mea este a doua cea mai bună.Cu aceste două super puteri s-ar îmbina perfect super puterea de zbor.Aceasta putere ar putea ajuta foarte mult la prinderea unui infractor.
Alte întrebări interesante