Limba română, întrebare adresată de bispasoiu3, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de 15-25 randuri in care sa va imaginati o intamplare iar personajul principal sa fie un print.Va rog sa ma ajutati urgent?!?!?!?!??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mary307
0
Era odată de mult un print pe nume Eric.
Acesta era la vârsta de însurătoare dar acesta nu fuse de acord sa se căsătorească deoarece el vroia sa umple prin orașe păduri și multe locuri.
A doua zi toate domnișoarele erau la curtea împărătească.
Acesta nu alesese pe nici una dar deodată intra pe usa o tânăra care venea dintr-o călătorie nemai pomenită.
Printul și-a dat seama ca ea e aleasa deoarece ambilor le plăcea sa hoinăreasca.
Cerând o in căsătorie avea sa urmeze o mare nunta . Și-au trăit fericiti pana la adânci bătrâneți .
Răspuns de DoReMiCa
4
Soarele strălucea întro zi de vară. Micul prinț aude ciripitul păsărelelor și se ghemuește cu capul sub pernă. Înzadar încearcă el să adoramă, se ridică ne având habar de ce zâmbește el ș soarele sau de ce i-a pregătit ziua de azi. Micul prinț blond cu ochi albaștrii nu avea de cât doar 18 ani iar părinții îi presau sã se însoare, părinții find bolnavi vroiau sã se asigure cã averea rămâne pe mâni bune. Prințul după un mic dejun copios a decis sã iasã la plimbare. La ieșirea din palat se lovise de o prea frumoasã fată. Mult timp a urmărito și a încercat sã o impresioneze cu gesturi frumoase. Prea frumoasa fatã se îndrăgostise de el din prima vedere. Au fãcut primul pas, vãzând cã le e bine împreunã. Au trãit fericiți pânã la adânci bătrâneți...
:D :D :D :D Sorry de greșelile gramaticale...
Alte întrebări interesante