Limba română, întrebare adresată de boasaricardo, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere de aproximativ 15 rânduri în care să povestești întâmplare care v-a produs emoție. URGENT!!!!!!!!!!​


boasaricardo: hey
boasaricardo: răspunzi ??
parascaiustina4: da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de parascaiustina4
2

Răspuns:

Cadoul

- compumere-

Este o zi frumoasa din vacanta de vara. Văzduhul albastru este cutreierat de pasarele cântărețe, iar soarele le asculta și bucuros oferă căldură pământului. Copacii care sunt plini de cireșe îi cheamă pe copii sa le culeagă rodul dulce.Cei mititei se joaca de dimineață până seara, bucuroși ca este vară.

David, se duce într o dimineața de joi la mama sa și o anunță ca în ziua următoare va fi ziua de naștere a lui Cristian. Ea știa ca acesta era cel mai bun prieten al lui. Ia dat niște bănuți și la trimis cu sora lui mai mare sa se ducă sa i cumpere un cadou frumos. La magazin se întâlnește cu Cristian. Iar acesta îl salută :

- Heei,David!Ce faci? Ai venit la cumpărături?

- Heei! La mulți ani! Uite am venit cu sora mea la cumpărături.

Nu i a zis nimic despre cadou pentru ca dorea sa fie o surpriză. Vorbesc puțin și se despart.Ajung acasă și se bucura ca îl va surprinde pe prietenul sau cu acel cadou.

Vineri s a dus cu cadoul pregătit la Cristian. S a bucurat foarte mult de fotografiile pe care i le a pus într un album.Stia că va rămâne o amintire foarte frumoasa.

Copii s au distrat și s au bucurat toată ziua. A rămas o amintire foarte frumoase pe care și acum mi o amintesc cu mare drag.

Alte întrebări interesante