Limba română, întrebare adresată de alexpeagu, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere de maximum zece randuri , cu titlul Grădina bunicului , in care sa folositi minimum cinci cuvinte din familia lexicala a cuvantului gradina !
Va Rogg ! Repede !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Colic
6
bunicul meu se ocupă de grădinărit.de curând,in grădinița de fori a plantat multe plante .el a îngrădit locul si grădina de flori arată ca un colt viu de natură.este un grădinar iscusit.Cand merg la bunici,merg si il ajut la udatul florilor si grădinița de flori arată minunat

alexpeagu: Multumesc
Răspuns de galbeazadeseneaza
7
Gradina bunicului !                                                                                                     Era luna iunie . Eu mergeam sa -mi petrec prima jumatate de luna la dragii mei bunici . S-au bucurat ca m-au vazut iar . Bunicul era harnic , mereu tundea gazonul din gradina . Era un gradinar care avea indemanare. Bunicul avea imaginatie , brazii pe care in urma cu patru ani i-a plantat , care faceau gradina sa arate ca un colt de paradis , au fost tunsi de dumnealui dandu-le diverse forme . Unii brazi erau tunsi in forma de elefant , altii in forma de inima , de fluture , de floarea -soarelui . Mi-a placut fiecare dintre aceste forme, am insistat sa-mi arate si mie cum le face . Ce gradina frumoasa . 
Alte întrebări interesante