Limba română, întrebare adresată de neneazavy, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere de minim 10 randuri cu titlu repetitia este mama învățături.E URGENTT DAU COROANĂ!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
2

Repetiția este mama învățăturii pentru ca doar în acest fel vei ajunge sa înțelegi o lecție, un exercițiu sau o problema la matematică. Niciodată nu vei înțelege o lecție predată, dacă tu nu depui efort. Profesorul iți explica un exercițiu, tu nu l-ai înțeles. Il rogi frumos sa-ți mai explice încă o dată, dar tu tot nu reușești sa-l înțelegi. Ce poți sa faci în acest caz? Iei acel exercițiu, si-l faci, și apoi iar îl faci, până ajungi sa -l rezolvi. Vrei sa devii actor sau un dansator de dans modern?  Pentru a putea reuși, trebuie sa depui efort, iar acest lucru îl poți face doar repetând la infinit replicile pentru rol sau dansul respectiv. Nu este ușor dar nici imposibil, atunci când îți dorești cu ardoare sa fii cel mai bun.

Răspuns de 99OchiDeVultur
1

Repetiția este mama învățăturii

Toți copii , isi doresc sa ia numai note de 9 sau de 10 , așa pur și simplu , dar nu este chiar ușor . Fără repetiție , fără să citești lecția predată , fără să inveti pentru test sau teza nu poți lua note mari . Daca reții lecțiile , numai trebuie neapărat să înveți , dar trebuie macar sa repeți de 2 ori lecția , așa cum fac eu de exemplu .

La test se poate sa încurci doua lucruri asemănătoare între ele , dar daca repetați înainte de test sigur numai le inversezi , și asta ne dovedește că repetiția este mama învățăturii ..

Alte întrebări interesante