Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de minim 15 randuri in care sa folositi 5 pronume personale si 5 demonstrtive pe care sa le analizati

Va rog autor dau coroana si 47 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de plettvivien
3
 Mie mi-au placut mereu animalele. De aceea, curtea mea e pazita de doi caini, iar in casa, intr-o camera pe care am aranjat-o euspecial, isi fac de cap sase pisici. Vara trecuta, prietenii mei m-au sfatuit sa cumpar un acvariu si cativa pesti tropicali, dar eu simteam ca nu imi mai trebuia niciun animalut. Intr-un final, m-am hotarat sa maduc la un PetShop si sa ma uit dupa un acvariu. Am intrat si m-am dus in zona cu pesti, unde gaseam orice doream. Cine ar fi crezut ca exista asa multe specii de pesti ? Nu mi-a luat mult si am gasit pestii perfecti:doua perechi de pesti Molly si doua perechi de Tatra.
           Am ajuns acasa si am asamblat acvariul fara niciun ajutor. Am pus pestii in acvariu si i-am lasat sa se imprieteneasca. Dupa cateva zile, cei 8 pestisori se intelegeau perfect. In ziua aceea am fost foarte fericita fiindca nu mai avusem niciodata pesti, si mi-am dat seama ca trebuia sa-mi ascult prietenii de prima data.

plettvivien: sunt mai multe pronume... la analize nu sunt prea buna 
Alte întrebări interesante