Limba română, întrebare adresată de deni12345694, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de minim 15 rânduri in care sa povestiti imaginara petrecute in vara trecută vei respecta cerintele unui text:
-introducere
-cuprins
-încheiere
Precum si redactarea
-ortografie
-punctuație
-exprimare clara si expresiva. Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ioana189Sorina
4

(INTRODUCERE) =Vara aceasta am fost la munte.Era o zi de 16 iulie si acum imi amintesc si eu impreuna cu parintii mei am hotarat sa mergem intr-o vacanta. Eu si maama am fost de acord.Peste o saptamana trebuie sa plecam. Aveam emotii.Mi-am facut bagajul si mi-am asteptat parintii entuziasmata.O sa stam doar 5 zile.

(CUPRINS) =Am intrat in masina,cu toate ca ma plictiseam am decis sa dorm. Cand m-am trezit totul era uimitor. Foarte multi munti si cateva lacuri parca era un vis. Ne-am cazat la o pensiune iar dupa am hotarat sa urcam cu telecabina.Totul era uimitor.Era foaret frumos si un peisaj mirific. Am vazut chiar si cativa cerbi si cateva caprioare sarind din brad in brad.

(INCHEIERE)=Si iata ca se facu-se ora sa plecam.A fost o zi minunata cu telecabina.In celelalte zile m-am plimbat si am urcat cativa munti.Acea zi o fost una speciala si nu am regretat ca am fost ! Daca o sa mai am ocazia am sa mai merg bucuroasa si nu am sa mai adorm , deoarece as vrea sa vad si alte peisaje uimitoare!  

Alte întrebări interesante