Limba română, întrebare adresată de carlota248823297469, 8 ani în urmă

alcatuiti o compunere de minimum 150 de cuvinte (o pagină) in care sa descrii un peisaj nocturn,am nevoie de ea maine asa ca va rog sa ma ajutati,DAU COROANA!!!!Si daca o sa primesc un raspuns bun in cateva minute va dau 50 de puncte!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de daniela1609
2

Era o noapte răcoroasă de toamnă.

Vuietele vântului se aud. Aerul înghețat mă face să tremur. Luna de un gălbui este singura sursa de lumină. Mergând încetișor prin pădure observ lucruri pe care ziua e imposibil sa le observi. Aricii mici merg peste frunzele arămii. Copăceii care ziua arata foarte inocent acum pot sa zic că mă sperii de ei. Sute de copaci care acum ceva timp se lăudau cu haina lor verde, acum au rămas doar cu câteva frunze uscate. Noaptea mica pădurice din orășelul meu se transforma într-un mic și frumos palat, parca ar fi palatul unei regine, regina nopții.

Noaptea totul se preschimba, dar cum? asta e după imaginația fiecăruia...(105 de cuvinte)

NU E REUSITA DELOC...


daniela1609: e foarte nereușită, dar acum nu prea am inspirație
foloving: și a ta este frumoasa rau
foloving: ar merge combinate cele doua
foloving: marea lângă padure
daniela1609: daa
foloving: acum și eu am teme de făcut multe ca altfel as fi refăcut eseul
foloving: Dar acum trebuie sa își pună puțin imaginația la contribuție și sa facă și el ceva
carlota248823297469: ma poti ajuta la ultima intrebare a mea??
Răspuns de foloving
2

Într-o seară de vara eram pe malul marii. Așteptăm să mai vina cineva dar nu a venit asa ca m-am apucat de privit peisajul. Era o mare splendida liniștită și lucioasă. Cerul era plin de stele și în mijlocul tuturor stelelor era luna. În acea zi era luna plina. Luna arata și ia splendid dar cel mai mult mi-a plăcut reflexia ei în mare. Dar nu numai reflexia ei ci și a stelelor. Era un peisaj superb. Dar peste câteva minute au apărut doi delfini foarte frumoși care completau peisajul. Cei doi delfini înotau liniștiți și se apropiau de mine. Eu m-am dus în apa sa ii vad mai bine. Cei doi delfini s-au apropiat atât de mult de mine în cât i-am putut mângâia. Din păcate acei delfini nu au stat mult sa îi mângâi și s-au speriat după ce a venit persoana mult așteptată care eu credeam ca nu va veni. Am ieșit din apa și am început sa privesc peisajul cu acea persoana. Nici in ziua de astăzi nu voi uita acel peisaj nocturn care mi-a umplut sufletul de bucurie. Acum când îmi amintesc acel moment merg afara și ma uit la cerul plin de stele și luna cea lucioasa și îmi imaginez din nou marea cu reflexia ei și a stelelor.

Explicație:

Doame ma apucat plânsul acum la ce am scris eu acum jur.


carlota248823297469: nu stiu cum sa iti dau cele 50 de puntecte,dar ti-am dat coroana,multumesc frumos pentru raspuns,va multumesc la amândouă
daniela1609: cu drag!
daniela1609: apropo daca vrei sa dai mai multe puncte acum nu poți, dar abia când pui întrebarea selectezi cate puncte vrei, ai grija in caz că nu știai ți le ea din contul punctelor tale!!
carlota248823297469: mersi
foloving: cu placere
carlota248823297469: ma poti ajuta la cea mai recenta intrebare a mea?
carlota248823297469: hey ma mai poti ajuta cu o compunere te rog???
carlota248823297469: este cea mai recenta intrebare a mea
Alte întrebări interesante