Limba română, întrebare adresată de jazmina3600, 8 ani în urmă

alcatuiti o compunere de o pagina cu titlul "Iarna in gradina bunicilor"(folositi expresii frumoase) Va rogg repede (dau corona :))​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lOoserZzZeroGirl
0

Răspuns:

Iarna în grădina bunicilor

Intr-o zi de iarnă, friguroasă, părinții mei m-au întrebat dacă nu cumva vreau să mergem la țară. Normal, nu puteam să zic nu,așa că am zis da! Ne-am împachetat bagajele, și am plecat.

A început să ningă cu niște fulgi de nea aurii și mari, așa de frumoși! m-am uitat pe geam cam tot drumul, nu puteam să-mi iau ochii de la o frumusețe așa de....așa de frumoasă!

Am ajuns. După ce am luat prânzul, bunica (numele bunicii tale), mi-a făcut cunoștiință cu o/un fată/băiat foarte de treabă, cu care m-am jucat aproape toată ziua.

Ei bine, s-au dus și aceste zile de neuitat. M-am jucat așa de frumos în grădina bunicii...aș mai vrea să mai petrec măcar 10 minute pe acolo. Dar, cu siguranță voi mai veni la țară și cu siguranță mă voi juca iarăși! Până atunci, îmi iau rămas bun de la bunici,cățel,pisică,pui,cal și de la prieteni.

Schimbări ale textului:

Poți schimba orice din text, adică, ca exprim mai bine, poți schimba personajul principal (tu) . Adică Poți pune un alt băiat/Fată ca personaj principal

sper te-am ajutat :3

Spor la scris

#lOoserZzZeroGirl


jazmina3600: msss
lOoserZzZeroGirl: cu plăcere ❤
Alte întrebări interesante