Limba română, întrebare adresată de yalysblondu, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere de tip tablou cu titlul"Priveliste incantatoare"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandra2004
9
Era o dimineata calda de vara. Păsările zburau şi albinele zburau din floare in floare. Mii de fluturaşi zburau veseli prin fața mea , erau colorați de parca eu trecut prin sute de acoarele. In timp ce mergeam , treceam pe langa o floare pe care nu puteam sa ma abtin sa nu o miros , pentru ca o simteam de departe , insa toate miroseau minunat , floarea care mi-a placut a fost mereu trandafirul de culoare rosie , dar si mirosul ei incredibil. Pur si simplu imi placea tot ce vedeam , dar ziua trecea repede , foarte repede si nu realizam cand trecea si cea mai importanta intrebare "De ce?" mereu ma intrebam dar nici odata nu am reusit sa dezleg aceasta intrebare. Apusurile de soare erau superbe , mi se parea ca dintr-o data norii erau roz facuti din vata de zahar , care era atat de dulce si uimitor de privit. Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de crangasualexand
3
Privelistea incantatoare

Eu eram un mare pictor pe atunci. Pe atunci .. insemna o dimineata frumoasa de vara plina de culoare. In acea dimineata am avut la indemana niste pensule , un creion si o foaie de desenat. Voiam sa fac un tablou.. uite cum mi-a iesit:
Era o priveliste incantatoare. In acea proveliste se afla un deal , un copac , iar pe acel copac era un cuib de pasari. Pe acel deal era un țăran. Acel țăran era foarte special in acel peisaj. Era ca un fel de rol principal in acel tablou. Avea o palarie de paie si statea la umbra acelui copac. El avea cu el niste vite pe care le-a dus la pascut. Saracul.. avea si el vreo 14 ani. In loc sa invete.. el se ducea la pascut cu animalele.. Acele animale mancau iarba si au baut multa apa deoarece pe atunci era foarte cald in acel peisaj. Am uitat sa precizez.. era o zi de 24 iulie. O zi foarte frumoasa. Cam aceasta este lrezentarea tabloului meu.
Ca sa faci un tablou nu ai nevoie neaparat de talent , ci de inspiratie.

Ps: sper ca te-am ajutat ;)
Alte întrebări interesante