Limba română, întrebare adresată de mihaela27, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere descriptiva, de 10-15 randuri cu titlul " Primavara mea " care sa utilizati adjective cu valoare silistica de EPITET .Vvvva roggg pt . maine !!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bubu98
66

       De dimeneata  , pe cand  mingea  soarelui  si-a facut aparitia pe bolta cereasca ,plimbandu-se  printre norii  pufosi ca de vata   , razele soarelui imi bateau in geamul casei mele  de parca doreau sa imi spuna ceva . Am realizat ca primavara   a venit .  Acest anotimp semnifica  renastere , iubire , optimism , speranta si bucurie  . Peisajele acestea  parca sunt create de insasi ingerii  din ceruri care  vor sa lumineze lumea  prin fericire , Pe pervazul geamului, câteva păsărele se desfată în razele călduţe ale discului de aur. . Stau nemiscate  ca niste stane de piatra  si daca nu ar glasui sa putea jura ca sunt niste bibelouri din portelan . 
Bucuria naturii cuprinde   suflarea omeneasca .   Pe paraile cu apa cristalina  ,  si pe ochiurile de apa nu se mai vede nici urma de gheata pentru ca zana florilor  munceste neincetat pentru a alunga frigul si gerul . Totul mi se pare unic

mihaela27: Amalia , sti de ce nu merge sa te pun ca cel mai bun ? deoarece esti maestra ..
bubu98: pai ar trebui sa mearga
bubu98: cred ca pe maine o sa mearga
mihaela27: o sa incerc si maine
bubu98: multumesc mult
mihaela27: cu placere
mihaela27: poti sa-mi trimiti si mie un sms pe chat ?
mihaela27: ai facebook ?
bubu98: da
bubu98: da am
Alte întrebări interesante