Limba română, întrebare adresată de Deutzzaaa, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere DESCRIPTIVA de 15-25 randuri in care sa prezezentati UN PEISAJ DE PRIMAVARA...
Dau coronitaa!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teutu99
23
De fiecare data cand mergeam la bunici in primavara, dupa ce mancam cateva din bunatatile pregatite de acestia, imi luam haina si plecam in locul in care ma simteam cel mai in siguranta pe lumea aceasta. Aveam de mers cinci minute pe jos, dupa care urcam un deal si ajungeam in locul in care eram eu insumi. Locului ii spuneam "Fericire" si era o zona minunata.De unde stateam eu, puteam sa vad orasul, dar sa privesc si spre padure. Doamne, ce culori, ce miresme imbietoare. Imi placea sa merg acolo doar primavara pentru ca natura abea invia si sufletul meu asemenea. Priveam la copaci, priveam la  ghioceii ce rasareau din loc in loc, priveam la natura ce se infatisa in fata mea. Padurea, pictata parca in nuante de roz si verde ma atragea spre ea, parca-mi vorbeau animalele din desisul ei si ma simteam minunat. Ma pierdeam in gandurile mele cand ma uitam spre oras, spre alte case, spre peisajul panoramic din zona...
Ma prindea seara pe deal si eu tot nu ma saturam de padure. Ma bucuram la vederea unui animalut si ma intristam cand acesta pleca, sfios, la casa sa din padure. 
Ma indur si-i culeg mamei si bunicii cativa ghiocei si cate o crenguta inflorita pentru a aduce "Fericire" si in casele noastre. Ma indepartez de peisajul impresionant, dar nu inainte de a inspira din nou acel aer proaspat si inmiresmat pe care nu il voi uita niciodata.

Deutzzaaa: Mersiii
teutu99: Sper sa fie bun
Alte întrebări interesante