Limba română, întrebare adresată de costi1234xc, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere descriptiva despre orice de 20-25 randuri.
Puncte de reper:sa fie ceva care sa o atinga pe suflet pe profesoara mea de romana, sa-i dea lacrimile.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaalexandowflah
2

Feiacare persoana trece prin diferite stari, d efericire, bucurie,  chiar spaima. Aceste stari sunt determinate si aprofundate de tot ce e in jurul nostru si ce ne influenteaza. Uneori chiar noi ii influentam pe cei din jur, ii facem ori sa fie fericiti ori respinsi, culmea ca bariera din acestea doua e foarte subtire.

Dar ce se intampla cand ei ne fac pe noi sa ne simtim asa? Ce se intampla cand frustrarile din jurul nostru devin din ce in ce mai aprofundate si ajungem sa avem fobii cum ar fi, teama de singuratate? E greu cand ti e frica sa ramai la urma, dar cand ti e si mai frica sa incerci sa te alaturi unui grup deoarece te simti diferit, intr un sens negativ, chiar incomplet. Constientizez ca multi oameni trec prin asta, si imi pare rau ca nu ii pot ajuta. Uneori ma intreb ce e mai rau, ca nu pot ajuta pe cineva sau ca fac rau fara sa mi dau seama, fara sa voiesc eu asta.

Mi ar placea ca lumea sa se schimbe, nu neaparat sa o schimb eu. Nu pot spune ca vreau sa traiesc intr o lume fara rau, pentru ca cum se spune, rau cu rau dar mai rau e fara rau. Vreau sa spun ca din greseli invatam, pentru ca o greseala nu e un rau in sine ci mai mult o provocare din care acumulam ce e mai bun daca ne straduim sa vedem asta. In final vreau sa dauag ca nu ar trebui sa ne fie frica de nimic si sa ne lasam frustrarile in urma pentru ca ne am nascut sa fim niste luptatori. Luptatorii isi accepta provocarile si merg mai departe, iar cand il ai si pe Dumnezeu alaturi succesul e garantat. Nu suntem singuri, Dumnezeu e mereu acolo, si ne iubeste indiferent ce facem, asa ca crezand in El, vom crede si in noi, deoarece si El vrea sa o facem, pentru ca ne iubeste si ne a creat pentru a fi fericiti alaturi de El.


Okaaay, sper ca iti place:)) coroana?

Alte întrebări interesante