Limba română, întrebare adresată de georgesacubodi, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere despre primavara cu urmatoarele expresii:siruri de margaritare,stol balai,valul subtirel de floare,glasuri mici de randunici.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Meow26
2
Totul a revenit la viata , dupa o iarna grea . Totul a reinceput sa prinda radacini , iarba verde proaspat crescuta era patrunsa de multe siruri de flori , parca de margaritare . Pasarelele isi refaceau locuintele umbland intr-un stol balai si mare . Valul subtirel de floare a inceput sa apara pe copacii proaspat dezbracati de hainele cristaline . Soarele inunda lumea cu razele lui . Cerul era de un albastru senin ce te ducea la visare . Glasuri mici de randunici se auzeau de peste tot . Totul era atat de frumos , atat de perfect ..
Răspuns de alinamaria10931
1
                         Primavara a sosit   pe meleagurile noastre
A sosit primavara. Siruri  de margaritare se  observa pe pajistea inverzita.Stol balai de pasarele se observa pe cerul albastru ca apa curata a mari.                                    Natura a revenit la viata. Valul subtirel de floare ii incanta pe copii. Glasurile mici de randunici ne ofera un spectacol deosebit. Copiii  se bucura , de fica anotimpului , caci este  atat de spectaculoasa. 
  Zapada este topita de razele calde ale soarelui.Pamantul e inca umed, dar asta nu  ii impiedica pe copii sa se joce. 
   Ce bucurie ca a venit primavara !!! 
     

alinamaria10931: Coronita
Alte întrebări interesante