Limba română, întrebare adresată de alex99andra, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere in care sa ai cu drag inima ,da dine ca nu, cu toate ca , in floare si fara milă.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ettmarioowfb65
0
Hoinarind fara rost ,prin desisul de langa casa bunicilor,am vazut o caprioara.Cu toate ca am stat locului o clipa ,caprioara a luat-o la fuga.Cu draga inima as fi privit-o .Apoi ,am simtit un parfum floral imbatator.Oare ce este/m-am intrebat .Arucandu-mi privirea catre cer am descoperit de unde venea mirosul imbietor ....erau toti salcamii din desis in floare !atunci fara mila am rupt o crenguta sa i-o duc bunicii .Obosit am hotarat sa ma intorc catre casa.Da bine ca nu s-a intunecat inca ,m-am gandit.Nu as vrea sa intarzii ,pentru ca bunica si-ar face griji.
Răspuns de mandrei12
0
Viața
Introducere:Viața este o luptă pentru victorie și trebuie să rămâi mereu în picioare cu toate că este complicată. Cuprins :Sunt unii oameni care se prefac că sunt prieteni și pe la spate ei sunt dușmanul nostru cu acești oameni neisprăviți nu trebuie să ai milă cu aceștia trebuie să fi fără milă.
Viața mi-e mi se pare o joacă și o dezvoltare în timp ba bine că nu noi ne schimbăm și lasăm jocurile copilăriei deoparte. Cu drag inima mi-o deschid pentru această viață minunată și uimitoare.
Încheiere: Viața este considerată ca o foare, iar noi albinele megem din floare în floare dând de necazuri sau de întâmplări minunate.

Sper că te-am ajutat!
Baftă!
Alte întrebări interesante