Limba română, întrebare adresată de nigeriaprincesimpn, 7 ani în urmă

Alcătuiți o compunere în care să folosiți 3 emoții pozitive și 3 negative. Minim jumătate de pagină. ​URGENT Dau 50 pt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de filipgeorgeaou
1

Răspuns:

Acum trei săptămâni eu , prietenul meu Thomas și familia mea am plecat intr-o drumetie la cabana noastra de lângă pârtia noastră preferata de schi unde ne ducem în fiecare iarnă. Eram foarte entuziasmat dar din păcate câinele meu luase o boală înainte să plecăm iar din acest motiv nu a mai putut sa ne însoțească. Eu m-am simțit nespus de trist , deoarece el este cel mai bun prieten al meu și nu îmi imaginez o excursie fără el.Suntem prieteni fix din ziua în care m-am născut iar de atunci suntem de nedespărțit .

A sosit ziua în care trebuia sa plecam ne-am pus bagajele în portbagajul mașinii tatălui meu și a plecat la drum.Ca sa treacă timpul eu și Thomas ne-am jucat jocuri online dar am pierdut la majoritatea , deoarece nu sunt prea priceput și m-am enervat . Când am ajuns ne-am despachetat și m-am instalat în camera mea pe care o iubesc foarte mult fiindcă acolo am extrem de multe amintiri și ma simt nostalgic de fiecare când mă uit printre vechile mele lucruri de acolo.

Mai târziu eu și Thomas ne-am luat echipamentul de schi și ne-am dus la pârtia de lângă cabana familiei mele.Mă simt minunat atunci când parcă zbor pe zăpadă,dar când m-am întors la cabană parintii mei mi-au zis ca a sunat veterinarul cățelului meu iar starea lui se agravase complet. Mă apucase plansul și eram derurat.

Ne-am întors acasă urgent ai l-am dus pe cățelul meu la operație. Pana la urma totul s-a sfârșit cu bine și am fost foarte fericit.


filipgeorgeaou: sper ca iti place compunerea
nigeriaprincesimpn: mulțumesc
nigeriaprincesimpn: da îmi place
filipgeorgeaou: stiu ca ultimul alineata este cam spontan dar nu cred ca o sa zică ceva profesoara
filipgeorgeaou: cu placere
Alte întrebări interesante