Studii sociale, întrebare adresată de idaa433, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere in care să îi povestiți unui copil din altă țară despre patria noastră! (De preferință de o pagină A4, mulțumesc!) ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexihihi
1

Razele soarelui au intrat in camera bucuroase.Era o zi frumoasa de duminica. Astazi era ziua bonei. Trabuia sa am grija de un copil din alta tara.

Odata ajunsa, m am gandit ce as putea sa vorbesc cu Mihai, copilul cel mai cuminte pe care l vazusem vreodata. M am gandit mai bine si mi a venit ideea salvatoare: sa i povestesc copilului despre patria noastra!

Am inceput sa ii povestesc mii si mii de ganduri despre patria mea si ce activitati avem aici. Deja ma simteam un adevarat roman povestindu i micului copil care ma asculta linistit in pat. El, de asemenea era cuprins de toate cele ce ii povesteam si parca voia sa fie si el roman.

Bine inteles ca am inceput cu mancarea traditionala, sarmalele mamaliga, parca deja mi se face foame! Atunci copilul m a intrerupt.

-Ce s a intamplat, mihai? am spus eu cu o voce calda?

-Stiu despre mamaliga! Este una dintre preferatele mele!

Eram bucuroasa. Nu mi puteam inchipui ca oamenii din alte tari chair stiu despre mancarurile traditionale din romania.


alexihihi: Cuplacere, pot primi coroana??
idaa433: multumeesc! e chiar foarte buna, dar totuși mi ar trebui niste informatii mai elaborate, precum statui, palate etc.. cred ca ai prins ideea
idaa433: Informații istorice, dar și compunerea ta este foarte buna!
Alte întrebări interesante