Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

alcatuiti o compunere intr-o excursie prin padure si intalnesti un animal salpatic care se poarta frumos cu tine cu titlul o lectie de neuitat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CarMina03
40
Intr-o zi de vara am plecat la cules de mure.In goana noastra dupa mure nu am vazut ca m-am indepartat de colegi.Disperat am inceput sa alerg si sa ii strig dar nimic.M-am asezat pe o buturuga si am inceput sa plang.Deodata am simtit ceva sarind pe spatele meu.M-am speriat groaznic initial,dar apoi am vazut ca era o veverita mica si dragalasa.Incet i-am intins mana si spre mirarea mea a venit la mine.Am tinut-o in brate si i-am povestit patania mea desi stiam ca nu ma intelege.
Dar minune a sarit imediat din poala mea si a inceput sa sara .Eu m-am luat dupa ea si ce sa vedeti....am ajuns la colegii mei.Oare sa fi inteles ce i-am spus?
Ce zi de pomina am avut!

Răspuns de flturemare
14
se apropie iarna . afar este frig si inorat . mergand la scoala  doamna ne spune ca o sa facem o  excursie prin padure vazand  frumusetea naturii. toti mergem bucurosi uni isi aduc si aparate de fotografiat.danut cu mara erau cei mai buni colegi si  prieteni mereu faceau lucruri inpreuna .mergand ei vedeau lucruri interesante in padure si  se minunau ca nu vedeau nici un animal pentru ca  se spunea ca chiar acolo traiesc tot felul de animale .chiar atunci le sari in ochiun pui de lup  singuratic . el era fara mama lui . danut si mara se minunau de frumusetea lui  . avea ochii mici striclosi . blana matasoasa si era mic de cam vreao luna . copii il loara in brate ca era tare mic si nu avea  dinti  il duse sa il arate colegiilor ei ce au gasit ea si danut . doamna se minuna si le dadura sfatul sa il duca la gradina zoologica . mara cu danut planuindusi se duse impreuna cu familia lor sa il duca pe micul pui de lup la gradina zoologica dar intai i facu doua poze. una sa o aiba de amintire mara iar cealalta danut si isi loara la revedere de la el si plecara cu lacrimi in ochi. dar copii il vizitau in fiecare duminica si asa crescuse puiul mic de  lup care acum crescuse mare . sfarsit        sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!! si sper ca ti-a placut!!!!!!!!!!
Alte întrebări interesante