Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere narativa in care sa descrieti o excursie reala sau imaginara.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de albastep1
2
Este o zi racoroasa de primavara.M-am trezit la ora 6:30. Poate va intrebati de ce sunt treaz la ora asta....Pai azi merg in excursie cu clasa la Sibiu.La ora 7:00 ne asteapta autocarul in statie.Pe masina sunt somnoros cat cuprinde,iar afara ca o iluzie,picuri de argint mohorasc activitatea.Pe langa faptul ca ploua,autocarul mai si inarzie >_<....
   Nu dureaza mult pana soseste, iar noi pornim la drum spre marea aventura...Toti suntem somnorosi, dar spre dezamagirea noastra, profesorii nu ne lasa sa dormim punand muzica la maxim.Peste o ora ajungem la Sighisoara unde bem un ceai cald...Ne fac bine si cele cateva felii de pizza primite din partea casei.
   Asta trece repede fiindca ajungem la Sibiu, iar soarele incepe sa isi arate curajul in fata noastra.Spre supararea fetelor noi ne cumparam pocnitori de la targ.Bine ca avem parte si de cateva surprize in aceasta excursie...Unele placute,altele nu prea....ei bine trecem pe langa multe alte lucruri interesante prin targ,dar banii nu ne permit sa ne mai luam ceva.
   Incet, incet vine vremea sa ne intoarcem la autocar ceea ce ne-a cam dat batai de cap fiinga autocarul era in cealalta parte a orasului.
In cele din urma suntem in drum spre casa, iar acum muzica nu ne mai deranjeaza somnul.
Alte întrebări interesante