Istorie, întrebare adresată de Master2349, 8 ani în urmă

Alcătuiți o compunere o călătorie în Babilon dau 10 de pct. Și COROANA VA ROG MUUUUULTTTTTT!!!! E pt. Istorie!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciobanuadina468
2

Răspuns:

Intr-o zi de vara ma jucam cu prieteni pe terenul de fotbal cand dintr-o data ma suna parinti si imi spune ca trebuie sa mergem in Babilon deoare ce a fost descoperita o piramida cu niste lucruri de pe vremea primului faraon.

Eu sigur ca nu am fost de acord la inceput deoare ce voiam sa ma joc cu parintii mei dar m-am gandit ca mergand acolo poate ma aleg si eu cu ceva din lucrurile alea vechi ca sa ma laud profesoarei de istorie si ciar asa s-a intamplat. Cand am ajuns in Babilon mama a inceput ca investigheze pe acolo deoare ce era arheolog si cum mergeam dupa ea am vazut o bratara prafuita. Am luat-o si i-am aratat-o mamei ia a luat-o si a zis ca era bratara primului faraon. Se zvonea ca are puter magice de nedescoperit, asa ca mama a pus-o in rupsac si se porni inapoi spre tabara unde stateau ei baiatul fiind curios sa afle ce puteri magice are a furat bratara si a pus-o pe mana.

Aceasta imediat s-a strans pe mana baiatului si nu a mai putut sa o de-a jos. In acel timp cand bratara s-a reactivat tot odata a trezit o mumie care voia sa puna stapinire pe acea bratara ca sa puna stapanire pe lume. De atunici intre mumie si baiat se starni un razboi.

Sper ca te-am ajutat! ☺️☺️☺️☺️


Master2349: Îți mulțumesc mult!
ciobanuadina468: Si eu iti dadeam coroan daca nu scriai prostii la intrebarea mea
ciobanuadina468: Dra oricum iti multumesc pentru coroana
ciobanuadina468: sper sa te ajute
ciobanuadina468: si scuze daca nu am scris corect gramatical
Alte întrebări interesante