Limba română, întrebare adresată de Manuela1111, 9 ani în urmă

Alcatuiti o compunere pe tema : La mare ! Cu ajutorul expresiilor : Soarele renaste din mare , adierea blândă a brizei , valurile îmbrăca plaja linistită si pustie , cerul se uneste cu marea, culorile se contopesc , tranformarea naturii . (P.S.) Personajele sunt Vlad si Sergiu! ajutatima va rog ! nu am timp sa o compun ! :D

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Hazal
2
 In urmă cu câteva luni pe frumoasele plaje de pe litoralul românesc.Vlad si Sergiu alături de familiile lor au mers la mare . În prima zi,când abia ajunsesera isi doreau foarte tare să faca un orar pentru apus și răsărit ca sa vada cum seara soarele dispare in mare iar dimineta cum soarele renaste din mare .Așa că au stat pe plajă până pe înserate.Nisipul cald le gâdila tălpile,valurile imbracau plaja linistita si pustie cu apa cea rece si mirosul ei sarat și peisajul ne completa tabloul de vis. Pescărușii descriau în zbor cercuri,de parcă erau purtati de adierea blanda a brizei.
Frumusețea peisajului era de nedescris.Soarele apunea încet,apa cea abbastra si soarele rosu se contopeau datorită jocurilor frumoase ale fenomenelor de reflexie și refracție. Era de vis cum de la o simpla plaja unde cand erau mici se jucam acum isi dau seama de transforamrea naturii din fiecare seara.
În următoarele zile am făcut aceleași lucruri,bucurându-ne de darurile naturii,ce par a fi rupte dintr-o ficțiune.Lucruri simple,dar perfecte în esența lor.

Manuela1111: Iti Mulțumesc! ☺
Alte întrebări interesante