Limba română, întrebare adresată de boboiii, 8 ani în urmă

Alcatuiti o compunere. (Uitati-va la poza)

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stoiculescuflorinamo
2

Explicație:

într-o zi de primăvară eu împreună cu clasa am plecat în vizită pe o câmpie de lângă sat, plina cu diferite flori. Pe câmpie am văzut câteva tipuri de animale, cum ar fii iepurași,albi, blănoși,căprioare și cerbi sălbatici, cu care am incercat sa ne jucam dar nu am reușit.

Erau plante deosebite, macii roșii că focul,păpădii pline de culoare, viorele parfumate, flori ale soarelui ce dădeau o atmosferă deosebită, și ghioceii cat mai vezi cu ochii.

Am inceput sa strângem câteva buchete de flori pentru mame drept cadou. Aceasta a fost o experiență frumoasă deoarece am descoperit lucruri noi și o ieșire în natură, ne-a făcut bine.

sper sa te ajute!❤️

Răspuns de Sim0n4
1

Anotimpul de primăvara

și minunățiile acesteia

Anotimpul meu preferat este primăvara. Mie îmi place acest anotimp deoarece totul se înverzește și înflorește. Căldura apare cu tot cu soare și câteva sărbători pe care mulți oameni le așteptau.

În acest anotimp îmi mai place faptul încep iasa copiii mai des afară ca joc cu ei și fie fericiți. De 1 Martie se oferă mărțișoare ce simbolizează iubirea și puritatea. De 8 Martie este ziua a fiecărei mame. De paște, se face cozonacul cald făcut cu multă dragoste.

Primăvara este anotimpul în care natura cu adevărat viață,fructele și legumele încep se facă.

Alte întrebări interesante