Limba română, întrebare adresată de narcisaa, 9 ani în urmă

ALCATUITI O COPMPUNERE CU TITLUL VANCANTA OFER 20 PUNCTEEE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petrescualexa
1
Vacanta. A sosit insfarsit vacanta de vara este o zi minunata de iesit cu prieteni la un suc sau o inghetata! Prieteni mei Maria Dan si Andreea au si ei la fel de fericiti! Dupa ce am baut sucul nea-am decis  sa ne jucam un joc! Era floare -floare deschidete! A fost frumos doar ca Maria a pierdut sa suparat si a plecat.Iar noi am mers dupa ia sa o inpacam.Dupa ce am inpacato toti ne-am inteles e minune si am jucat o gramada de jocuri pana seara! Sper ca te-am ajutat!

petrescualexa: cp
Răspuns de denisamiriamsandru
0
                                       La mare
Într-o seara eu si cu familia mea ne-am pregatit si am pornit spre mare.Toata seara am dormit dar am reusit sa vad apusul si rasaritul era atat de minunat drumul incat parca eram in lumea viselor.
      Dimineata cand m-am trezit credeam ca am ajuns la hotel dar nu era asa eram inca pe drum. Era ora 7:00 dimineata dar noi trebuia sa ajungem la 9:00. Tot drumul m-am uitat pe geam.Si cand deodata zaresc marea pescarusii piscina si tata mi-a zis ca am ajuns. Eram foarte fericita. Am ajuns ne-am cazat si eu am fugit repede spre camera mi-am luat costumul de baie si impreuna cu familia mea am pornit spre plaja.Am  inotat ne-am distrat am facut plaja dar era ora 13:00 si trebuia sa mancam. Am mancat si ne-am dus la hotel am dormit si apoi  am mers la plaja in Jupiter. Am inotat si am plecat spre parcul de joaca unde ne distram iar apoi vedeam o piesa de teatru.
      Am stat la mare 7 zile si a fost o vacanta uimitoare si fabuloasa.Aceasta experienta nu o s-o uit niciodata!!!!!  sper ca team ajutat!!!!
Alte întrebări interesante