Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

alcatuiti o descriere in 7-8 enunturi cu tema copac in timpul toamnei​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreigeorgiana7
0

Răspuns:

Sunt in curtea scoli sunt foarte fericită că a început scoala în curtea scoli este un copac foarte frumos multi copii se urca in el si cred ca nu este corect dar nu pot spune nimic.

Explicație:

Sper ca team ajutat.

Răspuns de yologou27
2

Răspuns:

Furtuna patrunzatoare se intensifica pe clipa ce trecea, facand pana si cele mai zgravane crengi ale copacului sa se miste violent in bataia ploii. Cu dor ma uitam pe geam, visand la ultimele zile de vara si de caldura, ultimele zile de culoare si stralucire. Ploaia navalnica si abundenta provoaca atat de multa galagie atunci cand stropii grei si reci se izbesc de geamul aburit al verandei mele. Doar copacul din gradina pare sa mai lupte cu ultimele puteri impotriva furtunii violente, sub amenintarea fulgerelor si a tunetelor. Observ ca pana si cea din final randunica acum isi ia avant si zboara cu curaj spre un adapost, desi vantul ce-si mentine puterea pare sa o ameteasca putin. Ultimele frunze ruginii se tin de crengile ce se misca agitate prin vantul violent ca si cum viata lor ar depinde de acest copac.

Oftez si ma intorc inapoi cu privirea in cartea ce o citeam. Ce as mai da sa mai petrec inca o zi sub soarele arzator al verii!

sper ca te-am ajutat, coroana?


tuidavidusca45: Oare o să primesc un 10?
yologou27: sper ca da, eu iti urez mult noroc!!:) desi e dezamagitor faptul ca celalalt raspuns al intrebarii a primit coroana, cand efectiv tot raspunsul in sine e o bataie de joc:)
tuidavidusca45: Ms
yologou27: cu drag
Alte întrebări interesante