Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatuiti o intamplare de groaza tinand cont dupa urmatoarele indicatii :
•asigurati inlănțuirea rapida a etapelor naratiuni,folosind propozitii si fraze scurte
•realizati monente de suspans, care sa starneasca curiozitatea si teama cititorului; in acest scop, folositi formulari precum: încetul cu încetul,deodata,pe cand....... ,pe neasteptate,pe dupa,fara sa-mi dau seama;din intuneric,din departare.....,etc.
VA ROG,E URGENT!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Piupiuas
6
Era noaptea de Halloween. Sara se costumase în vampir. ea vroia sa își sperie prietenii. aceasta s-a dus într-un cimitir chiar la miezul nopții. Deodată peste tot a apărut ceata,iar întunericul s-a lăsat complet peste oraș. porțile cimitirului s-au închis zgomotos,iar spiritele celor morți au ieșit din morminte. unul a ieșit din intuneric în întâmpinarea Sarei:
-Îndrăznești sa calci pe tărâmul sfânt al morților?
-Îmi pare rău. .....nu am vrut sa va deranjez.
-Cum e singura noapte în care putem ieși fără ca muritorii sa ne vadă vei fi grav pedepsita! cum ești un demon vei fi blestemata pentru eternitate!
- va rog nu pot face nimic?
-ar fi ceva! se auzi vocea groasa a unei fantome. poți găsi amuleta Evelina. aceasta se afla în peștera de al capătul pădurii Iatamatu. dacă o găsești pana la apus vei scăpa de blestem. dar dacă nu vei fi blestemata PE VECI! Apoi fantomele dispărura și totul reveni la normal. aceasta pleca direct spre pădure sa găsească amuleta.
ajunsa în fata peșterii Sara intra. văzu amuleta tocmai în capăt. o lua și alerga pana în cimitir. ajunse chiar înainte ca soarele sa răsară. blestemul se elibera și totul reveni la normal pentru totdeauna!
Cu mare drag. Poți sa o mai dezvolți cum ar fi sa spui despre drum sau ce s-a întâmplat în peșteră. am făcut-o în graba. sper sa fie de folos
Alte întrebări interesante