Limba română, întrebare adresată de InkedHelp, 7 ani în urmă

Alcătuiți o pagină de jurnal în care să surprindeți trăirile sufletești determinate de o întâlnire imaginară cu o persoană pe care o îndrăgiți întâlnirea trebuie să se desfășoare intr-un cadru natural​ 150cuvinte
(va rog imi trebuie urgent!!!! dau coroana si 100p)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alberto2001
2

Răspuns:

Astăzi am avut o întâlnire minunată cu persoana iubită în parcul local. Soarele strălucea și aerul era proaspăt și curat. Am mers împreună pe poteca de munte, admirând frumusețea naturii în jurul nostru.

Când am ajuns la râul din parc, am stat pe o bancă și am vorbit despre tot felul de lucruri. Mi-a povestit despre ziua ei la lucru și eu i-am povestit despre proiectul meu la care lucrez. Mi-a făcut plăcere să-i ascult povestirile și să-i împărtășesc și eu gândurile mele.

După ce am vorbit, am luat o plimbare pe malul râului, admirând peștii care săreau din apă și păsările care zburau deasupra noastră. Am simțit atât de multă pace și armonie în acea clipă, era ca și cum totul era perfect.

Când am plecat din parc, m-am simțit atât de recunoscător pentru acea întâlnire și pentru faptul că am avut ocazia să petrec timp cu persoana iubită. Sunt sigur că acea zi va rămâne întipărită în amintirile mele pentru totdeauna.


InkedHelp: mulțumesc
Alte întrebări interesante