Limba română, întrebare adresată de dangrigorescu44, 9 ani în urmă

Alcatuiti o poveste cu 3 veverite dau 800 pc


bibisofi: dai 5,din cate vad!!nu mintii
dangrigorescu44: dau coronita
bibisofi: ooooo
bibisofi: asteapta,fac eu una frumoasaaaaaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de valentynutzadr
2
Intr-o zi ma plimbam linistit prin parc impreuna cu prietenul meu Alex.Mergeam linistiti cand deodata  lui Alex ii cazu o castana in cap.Cand ne uitam de unde cazu castana,ramasem uimiti,3 veverite certarete se jucau.
     Am mers a2a zi tot in acelasi loc,tot aceleasi veverite  scoteau niste sunete de parca se certau.Erau amuzante,dar ciudate  si parca ne atrageau in jocul lor.
       Era minunat cum in fiecare zi, ele se jucau si parca incercau sa opreasca batranetea si  readuca tineretea.In opinia mea ar trebui sa invatam unele lucruri chiar de la animale pentru ca adesea oamenii prefera sa faca orice altceva in loc sa readuca tineretea cu farmencul si amuzamentul el.
       Deci,aceasta scurta povestire (exemplificare caracterului nepatat al animalelor) ne invata sa fim mai jucausi si sa nu fim melancolici.
P.S.:Scuze ca nu am scris nu stiu ce romane amuzante /inspirate dar ma cam grabesc.Poti sa mai adaugi si tu ceva ...Sper ca te-am ajutat :*

dangrigorescu44: multumesc
valentynutzadr: Cu placere :* dai coronita? =)))))))
Răspuns de bibisofi
2
In parcul central,intr-un copac,erau trei veverite.Nu imi venea sa cred ca vorbeau cu mine!Le-am adus alune si am facut cunostinta cu ele.Pe una o chema Didi pa celalalt Cip si pe al treilea Deyl.Ne-am imprietenit si ne-am jucat leapsa.Mereu Didi trisa spunand ca pe ea nu a  prins-o.Dar pe urma a vazut ca nu am mai bagat-o in seama si ne-a cerut scuze.Se insera si le-am strans veveritelor multe multe alune.Ele mi-au multumit si ne-am luat ramas bun.Cand treceam prin acel parc mereu ma duceam la ele.

dangrigorescu44: nu mint tiam dato
bibisofi: unde este atunciiiiiiii
dangrigorescu44: adica
bibisofi: reincearca
dangrigorescu44: nu imi da voie
bibisofi: bine
dangrigorescu44: nu te superi nu
bibisofi: nu
dangrigorescu44: bine ori cum multumesc
bibisofi: cpl
Alte întrebări interesante